Kategoriarkiv: Kommunikasjon

Fire ble til to

Siv Jensen, leder i FrP
Siv Jensen risikerer å bli rammet av regjeringsslitasje når KrF og Venstre har bundet den blå-blå regjeringen til masta.

Så er det klart at Norge får en ny regjering bestående av statsråder fra de to partiene lengst til høyre i norsk politikk selv om Venstre og KrF i valgkampen bedyret at en stemme til dem ikke var en stemme til FrP. Den gjenstår imidlertid å se hvem som har størst grunn til å «smile i skjegget», de to sentrumspartiene som har bundet den fremtidige regjeringen i viktige saker, eller FrP som nå får flere statsråder enn i Siv Jensens våteste drømmer. Fortsett å lese Fire ble til to

Statistikk misbrukt i veiargumentasjon

 

Finnmarksvei
Veien til fraflyttede Hamningberg

Denne uka er nyheten statistikk som viser at kommuner, spesielt i Nord-Norge, som har fått store bevilgninger til fastlandsforbindelser, fortsatt opplever fraflytting. Tallene fra Statistisk sentralbyrå bekrefter dette, men samtidig er det mange nabokommuner i de samme fylkene som har prosentvis større fraflytting enn de som fikk veien sin.  Fortsett å lese Statistikk misbrukt i veiargumentasjon

Å behandle jobbsøkere seriøst

Jobbannonser i Aftenposten
Jobbannonser i Aftenposten.

De fleste bedrifter, etater og organisasjoner gjør et visst antall ansettelser i løpet av et år, og gjør en grundig utvelgelsesprosess for å sikre at de får den rette mann eller kvinne til jobben. Men i dragsuget ligger det hundrevis av søkere som behandles mer eller mindre lemfeldig. Dermed går arbeidsgiver glipp av en kjempesjanse til å få flere lojale ambassadører.

Fortsett å lese Å behandle jobbsøkere seriøst

Å finne et fristed

 

Linga Longa Bar
Linga Longa Bar er bare ett av mange steder hvor eksil-beboere fra mange land møtes på Bali.

Overgangen fra Hells Angels til Bandidos ble ikke tatt vel i mot. Selv etter åtte år i landflyktighet på Bali, kjenner Pelle på angsten. Det er ikke lenger en Fat Bob han sadler opp hver morgen. Når han kommer på runden sin for å hente varene han har bestilt, så er det med en liten Yamaha-scooter.

 

Fortsett å lese Å finne et fristed